Shockwave

Veel mensen hebben last van een tenniselleboog, hielspoor, achillespees of schouderverkalking. Velen van hen hebben diverse behandelmethoden geprobeerd maar blijven klachten houden. Een succesvolle methode om deze pijn te behandelen is Extracorporeal ShockWave Therapy (ESWT). Shockwave therapie†is vergelijkbaar met de werking van een niersteenvergruizer. Door middel van gefocusseerde schokgolven wordt de pijnlijke plek behandeld. Een operatie kan hierdoor in veel gevallen worden voorkomen.

Met Shockwave therapie kunt u vaak snel van uw pijn af zijn zonder een operatie. Chronische pijnklachten in spieren en pezen zijn vaak behandelbaar met deze nieuwe vorm van pijnbestrijding. Bijvoorbeeld de tenniselleboog, golferselleboog, pijnlijke achillespees, runnersknee of jumpersknee en hielspoor.

Shockwave therapie wordt beschouwd als ÈÈn van de meest innoverende ontwikkelingen in de recente pijnbehandeling van het bewegingsapparaat. In tegenstelling tot conventionele behandelmethodes wordt met shockwave therapie de pijn rechtstreeks bij de oorsprong bestreden zonder medicatie of chirurgie.